SAITAMA SUSHI WOK & THAI KEERBERGEN

SAITAMA SUSHI WOK & THAI KEERBERGEN Saitama Sushi Wok & Thai Keerbergen

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 170 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Saitama Sushi Wok & Thai Keerbergen. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2022 om 8:10 Cette fois ci la livraison parfaite
3 jun 2022 om 22:17 Namiddag besteld, uiteindelijk geen levering. Blijkbaar een misverstand dus een uur later had ik mijn levering…
26 mei 2022 om 20:09 Supersmakelijk, heel verzorgd en origineel aanbod.
25 mei 2022 om 21:47 Snel geleverd, sneller dan door gegeven was. Ik vond hem deze keer wel minder vers, de coquilles proefden echt bedorven, de wortels onder de sashimi proefden ook zuur en de gefrituurde sushi was ijskoud. We zijn beter gewoon, helft weg gegooid.
17 mei 2022 om 20:30 Top sushi! Heerlijk vers en lekker.
1 mei 2022 om 20:41 60 minuutjes moeten wachten. Wat ik opzich niet zo erg vind maar dan zouden ze hun bezorgtijd wel mogen aanpassen. De sushi die ik genomen had zag er héél lekker uit maar de smaak viel wat tegen.
29 apr 2022 om 21:41 Perfect! Op tijd geleverd en lekkere sushi!
23 apr 2022 om 21:43 Zeer lekker en een aanvaardbare levertermijn
13 mrt 2022 om 7:21 Eten heel lekker! Spijtig 2u moeten wachten op het eten.
7 mrt 2022 om 12:05 bezorgtijd werd op 51 minuten geschat. Dit is uiteindelijk meer dan 90 minuten geworden. Het eten is wel enorm lekker en maakt veel goed.
6 mrt 2022 om 21:59 Na 30 minuten wachten hebben we gebeld. Er werd ons gezegd dat ze er binnen de 5 minuten gingen zijn. Dan nog 20 minuten moeten wachten. Wanneer we tegen de persoon zeiden dat we bijna een uur gewacht hadden zei deze: da’s mijn probleem niet.